11/06/2024 FBK

Faleminderit për përkrahjen e madhe në FIBA 3x3

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) falënderon të gjithë kontribuuesit e garës FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier, që për herë të parë u zhvillua në Prishtinë.

Ky event u zhvillua më 8 dhe 9 qershor në Sheshin Skënderbeu në Prishtinë, derisa morën pjesë 16 shtete në të dyja konkurrencat.

Spektakli përfundoi me triumfin e Azerbajxhanit në të dyja konkurrencat.

Falënderojmë Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), që gjithmonë qëndron afër nesh në garat që i kemi dhe që gjithmonë ndihmon në projektet e basketbollit, duke dhënë përkrahje të fuqishme.

Kështu ishte edhe kësaj radhe, duke përkrahur këtë aktivitet të FIBA 3x3.

Falënderojmë Sponsorin Gjeneral, Bankën TEB, për përkrahje të jashtëzakonshme në basketbollin e Kosovës.

Falënderim i veçantë shkon për partnerët medial, Art Motion dhe Kujtesa për transmetimin profesional të ndeshjeve.

Po ashtu, FBK, falënderon edhe Albi Mall, Automita-n, Tregtia/Tre Pharm, Vitaminka dhe Ujë Rugove.

FBK falënderon nga zemra të gjitha Grupet e Interesit, që ky event të kalojë me spektakël të basketbollit 3x3.

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: