Trepça

Info rreth klubit

Palestra e Sportit "Minatori", Mitrovice
kbtrepca@gmail.com
028 38 488

Administrimi

Kryetari: Vullnet Sefaja
Drejtor: Vullnet Sefaja
Trajner:

Media Sociale

Historiku i Ekipit

KB Trepça është një klub profesionist basketbolli me seli në Kosovë. Klubi garon në Superligën e Basketbollit të Kosovës, Ligën Ndërkombëtare të Basketbollit të Ballkanit dhe Kupën e Kosovës. KB Trepca është një nga klubet më të suksesshme në Kosovë, KB Trepca ka fituar 3 Kampionate Kombëtare dhe 4 Kupa të Basketbollit në Kosovë. Klubi aktualisht luan në qendrën sportive "Salla e sporteve Minatori", në qendër të Mitrovicës, me një kapacitet për rreth 3000 spektatorë.

Lojtarët

   
Points FG FT Rebs Blck Foul
Foto Lojtari Pozita Gjatësia (cm) Pesha (kg) GP Min T Avg M A % M A % D O T Ass St To Fv Ag Cm Rv Indeksi
DRILON HAJRIZI PF 202 100 2 54.87 42 21 14 22 .64 11 12 .92 11 0.5 12 6 4 7 1 0 8 10 49
AMIN HOT PG 196 86 2 38.02 18 9 5 11 .45 4 4 1 10 0.5 11 5 2 0 0 0 6 2 30
DEVON VAN OOSTRUM PG 185 80 2 46.78 24 12 7 16 .44 5 6 .83 2 0.5 3 6 3 6 0 0 10 3 20
DARDAN KAPITI C 205 100 2 27.8 9 4.5 3 6 .5 3 4 .75 4 2.5 9 2 0 3 1 0 7 4 14
ISAIAH ROSS SG 185 80 2 23.12 11 5.5 3 12 .25 2 2 1 2 0 2 4 2 0 0 1 1 3 10
VALDRIN HAXHIU SF 192 0 1 7.52 3 3 1 3 .33 0 0 2 0 2 0 0 0 0 0 0 1 3
ERJON KASTRATI SF 196 95 2 41.82 12 6 5 15 .33 0 0 2 0.5 3 1 4 3 0 1 2 0 7
VENIS HALITI SF 180 63 1 1.97 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 1
MIKAILE TMUSIC SG 187 88 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
JORDY IDIKAYI-TSHIMANGA C 211 110 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KEVIN BRACY-DAVIS SG 200 90 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DRINOR GËRXHALIU SG 188 80 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Statistics powered by Genius Sports
 • FG - Field Goals
 • GP - Games Played
 • Min - Minutes Played
 • T - Total
 • Avg - Average
 • M - Made
 • A - Attempted
 • % - Percentage
 • D - Defesinve
 • O - Offesinve
 • Ass - Assists
 • St - Steals
 • To - Turnovers
 • Fv - in Favoure of
 • Ag - Againts
 • Cm - Committed
 • Rv - Received

Statistika për sezonën 2023/2024

Matches Efficiency / Index Time Leading
2 246 75.61667
Average Total
Points 95 190
Rebounds 51.5 103
Rebounds Defensive 39 78
Rebounds Offesinve 12.5 25
Assists 21 42
Blocks 3 6
Blocks Received 2 4
Steals 11 22
Turnovers 17 34
Fouls Total 24.5 49
Fouls On 23.5 47
Bench Points 26.5 53
Points In The Paint 35 70
Points Second Chance 12.5 25
Points Fast Break 20.5 41
Points From Turnovers 20 40
Made Attempted %
Free Throws 46 59 0.779661
Two Pointers 39 74 0.527027
Three Pointers 22 57 0.385965
Field Goals 61 131 0.465649

Ndeshjet

# Ndeshjet Rezultati Shenuara Pranuara Kosh Diferenca
1 Istogu vs Trepça F 112 65 47
2 Trepça vs Sigal Prishtina F 78 66 12
3 Trepça vs Bashkimi F 102 72 30
4 Sigal Prishtina vs Trepça F 68 65 3
5 Trepça vs Peja F 78 76 2
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Youth Basketball supporters: